Psg Tröja

Psg Tröja, Real Madrid Matchtröja


fotbollströjor barn

hoppa upp som han gjordeUSA och Mexiko i Concacaf Nations League 

Psg Tröja, Real Madrid Matchtröja

 den hade allt du ville ha, fotbollströjor med eget namn leder dem till seger


Söndagens match mot USA och Mexiko i Concacaf Nations League -finalen var en för evigheter. Den hade allt du ville ha, såvida du inte är ett Mexiko -fan, och den hade också en del saker som vi kunde ha nere utan. Från det spännande spelet och känslomässiga stunder till det oberättigade våldet och föremålskast från åskådare bjöds fans på 120 minuter, några straffsparkar, fem mål och ett helt gäng galenskap.

När dammet lagt sig hade USMNT en 3-2-seger och en av landets bästa segrar någonsin mot en bitter rival. Här är de fem vildaste stunderna från söndagskvällens affär.

psg tröja Vissa fans blev förvånade över att se Weston McKennie hoppa upp som han gjorde i alla dessa hörn. Glömde vi alla hans första Champions League -mål någonsin för Schalke? Den här killen är ett monster i luften. Tre gånger i matchen kunde han vara mannen i luften för att orsaka fara, och två gånger ledde det till ett USMNT -mål. Det var den första hörnan som slog av stolpen och föll till Gio Reyna för kvitteringen i första halvlek, sedan var det den som Memo Ochoa på något sätt räddade från linjen.

kjøpe fotballdrakter Slutligen var det hans kopplingshuvudmål sent i regleringen för att tvinga till förlängning.


real madrid matchtröja Det var många fysiska ögonblick mellan de två lagen, men det började verkligen bli smutsigt i andra halvlek när Hector Herrera gick in på en boll som reservmålvakten Ethan Horvath siktade på att ta upp, när de två kolliderade. Horvath fick det värre, och amerikaner kom till hans försvar direkt. Ett bråk kändes troligt, men tack och lov så hände det inte. Vi fick några våldsamma skott, ett halsgrepp och mer.

fodboldtrøjer Du måste ha mycket självförtroende för att gå i en sådan papperskorg, och Puli har ingen brist på det. Vilket ögonblick.

Hur kunde det inte vara han? Timmens man var Club Brugges reservmålvakt. Ethan Horvath kommer in från bänken, gör några sensationella räddningar och förnekar sedan mexico-legenden Andres Guardados straffspark i sista minuten på förlängning för att säkra segern. Colorado -infödd, med all press på honom, tystade varje Mexiko -fan med en robust räddning till höger, skjuter upp sitt lag och leder dem till seger.


arsenal trøjer